Team

Naast de leerkrachten, die de spil in de zorg van de leerlingen zijn, beschikt SBO 'de Dijk' over een orthopedagoog, logopedisten, intern begeleider, facilitair medewerker en een directeur. Ook is er een nauwe samenwerking met een kinderfysiotherapeut.

Leerkrachten OB Paars:
Marina Blondel (ma, di, wo) en Hanne-Ruth Brand (do, vr)
Leerkrachten OB Oranje/Geel: Annemieke van der Haven (ma, di, wo, do) en Marieke van den Broek/Lisanne Wildekamp (vr)
Leerkrachten MB Blauw: Renske Hijmans Hollander (ma, di, wo) en Marieke Hassink (do, vr)
Leerkrachten MB Rood:  Lidewij Lindeboom
(ma, di, wo, do, vr)
Leerkrachten BB Groen: Pascal Kniest (ma, di, wo, do, vr)
Leerkrachten BB Roze: Ilse Ploeg (di, wo) en Saskia Buitenhuis (ma, do, vr)
Leerkracht Regenboog: Sabine Meijnders (ma, di, wo, do, vr)
In groep Regenboog werken ook jeugdzorgwerkers van Youké: Rianne van Westerneng (ma, di, vr) en Wyke Reeder (ma, wo, do)

Onderwijsassistentes: Aïcha Azzouz
(OBO/G ma, di, wo, do, vr) , Sanne van Amersfoort (Lila wo, vr), Rowan Dorrepaal (OBP ma, di, wo, do, vr) en Francis Rijsemus (BBR wo)

Logopedisten: Petra Braat (ma, di, do, vr)
Orthopedagoog: Saskia Dirven (do)
Intern Begeleider: Mariëtte van Gisteren (ma, di, do, vr)
Administratief medewerkster: Paulien Becker (di-mi, do-mi)
Conciërge: Ben Stinissen (ma, di, wo, do, vr) en Sebastian Razenberg (ma, wo)
Directeur: Esther Jobsen (ma, di, wo, do, vr)

Op schoolniveau is een Ondersteuningsteam werkzaam, bestaande uit een jeugdarts, jeugdconsulent, steunpuntcoördinator, orthopedagoog, intern begeleider en directeur. Bij de start op SBO 'de Dijk' komt de schoolmaatschappelijk deskundige bij de ouder(s)/verzorger(s) op huisbezoek. Ook worden de nieuwe leerlingen in het Ondersteuningsteam besproken. Eventuele aandachtspunten worden meegenomen in de begeleiding van de leerlingen en met de leerlingbespreking. Daarnaast adviseert het Ondersteuningsteam bij complexe problematiek over te nemen stappen en eventuele handelingsplannen.
Jeudarts: Carolijn Schuiling
Jeugdconsulent: Dilly Goesinnen