Welkom op de pagina van groep Oranje/Geel!!!

Schooljaar 2018-2019

Groep Oranje/Geel is een combinatie-klas.
In deze groep werken juf Annemieke (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag), juf Marieke (vrijdag) en juf AÔcha.

De kinderen uit groep Oranje heten: Esma Nur, Milan, Jayden, Jim, Desley en Gilany.
De kinderen uit groep Geel heten: Bart, Sieb, Dion, Ayman, Keano en Melih

Als je in groep Oranje zit, leer je de eerste letters en woorden lezen, leer je nog beter te tellen tot 20 en de cijfers schrijven. Het leren lezen is heel bijzonder om te zien en te horen. Kinderen ontdekken overal letters en voor je het weet, kunnen ze lezen.

In groep Geel ga je verder met het leren lezen en schrijven van (nieuwe) letters. Vanaf de meivakantie gaan de leerlingen werken uit het taalboek van TaalActief. Dan schrijven de leerlingen hun opdrachten over in taalschriften.
Met rekenen werken we met Wereld in Getallen. In groep Oranje werken we in werkboeken. In groep Geel ook, maar vanaf de voorjaarsvakantie zullen de  leerlingen gaan werken vanuit rekenboeken en schrijven de leerlingen hun sommen op in rekenschriften.

Naast rekenen en lezen leren de kinderen ook de schrijfletters. Twee keer per week hebben we gym. EŽn keer met juf Annemieke en ťťn keer met de gymmeester: meester Arne.
 We met Argus Clou, dat is een methode voor wereldoriŽntatie. Hier komen de vakken aardrijkskunde, geschiedenis en natuur & techniek aan bod.

In groep Oranje/Geel doen we heel veel!