Welkom op de pagina van groep Groen!!!

Schooljaar 2018-2019

Groep Groen

Wat leuk dat je even komt kijken op onze site.

Wij zijn Groep Groen. Groep Groen is een leuke, gezellige groep, die heel hard wil werken. Dit schooljaar hebben wij dezelfde meester als in het schooljaar 2017-2018. Dat is prettig. De meester kent de kinderen en de kinderen kennen de meester.

Wij zijn heel veel aan het oefenen met samenwerken. Dat doen we ook door Samenwerkend Leren opdrachten te maken. Dat zijn korte opdrachten waarin alle kinderen met elkaar overleggen en een oplossing bedenken. Wij vinden dat leuk en leren graag van en met elkaar.

Ook vinden wij de sfeer in de groep heel belangrijk. Wij houden van een gezellige en goede sfeer. Dat betekent dat we naar elkaar willen luisteren en we geven elkaar complimenten voor goed gedrag.

We werken hard aan verschillende vakken, zoals Rekenen en Taal. Wij lezen ook, elke dag. Dat doen we niet alleen bij Nieuwsbegrip, maar ook bij andere vakken zoals Natuur, Geschiedenis en Aardrijkskunde.

Gym en tekenen vinden wij de leukste vakken.

Bodhi, Christie, Collin, DamiŽn, Desi, Dylano, Eya, Jimme, LoÔs, Luuk, Mohamed, Mustafa, Nadifa, Nik, Nikki, Ricardo, Tessa, Tygo, Yasin, Yous

Meester Pascal