Welkom op de pagina van groep Groen!!!

Schooljaar 2017 -2018
Schoolontbijt, tennisclinic en knutsels

Op donderdag 9 november was er in de ochtend het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar hebben we er aan mee kunnen doen. Gezellig met de hele klas aan tafel en ontbijten. Een gezellige en goede start van de dag.

Na het ontbijt hebben de kinderen een tennisclinic gehad. Een uur lang uitleg, oefeningen en natuurlijk ook lekker met elkaar tennissen.

Tijdens de knutsellessen hebben de kinderen mooie dingen gemaakt. Vosjes en herfst-tekeningen.

Welkom  op de groepspagina van BB Groen!

Dit schooljaar zijn de juffen van BB Groen Juf Annemieke (maandag t/m woensdag) en juf Lidewij op de donderdag en vrijdag. Juf Lindsy is aan het genieten van haar zwangerschapsverlof. Juf Lindsy zal waarschijnlijk vanaf de meivakantie weer terug zijn.

In groep Groen zitten dit jaar 16 leerlingen: 12 jongens en 4 meiden.
In BB Groen zijn er verschillende taken die gedaan moeten worden: de skelters op het schoolplein zetten voor de tweede pauze en deze ook weer terug zetten in de schuur na de pauze. Aan het einde van de dag worden de grote hekken open gezet voor de taxi's.

Tussen al die taken door, wordt er natuurlijk ook heel hard gewerkt. Zo staren de kinderen elke ochtend met hun weektaak. Dat weten en kennen de kinderen nog van groep Rood, maar dit jaar krijgen ze meer werk. Rekenen, lezen, taal en spelling gaat gewoon verder. In de middag is er tijd voor gym, nieuwsbegrip, nieuwsrekenen, wereldoriŽntatie en handvaardigheid.