Laden...
Welkom op de pagina van groep Rood!!!

Schooljaar 2018 - 2019

Dit schooljaar zijn wij met zijn allen begonnen in groep Rood. Op maandag 27 augustus kon de eerste schooldag met alle kinderen, leerkrachten (en wat ouders) weer beginnen! De laatste middenbouwgroep, wat gaat het snel.
Dit jaar zitten er 17 leerlingen in groep rood samen met 1 juf. Van de leerlingen zijn er 6 meisjes en 11 jongens.

De eerste weken was het even wennen voor de groep maar hebben ze laten zien dat ze hard kunnen werken en gezellig met elkaar kunnen spelen. Er wordt gewerkt met een puntenspel. Voor de dingen die we al heel goed kunnen kun je een punt verdienen. Bij 10 punten krijg je een beloning (die al vaak met de hele groep wordt verdiend!). Tijdens de beloning wordt er ontzettend knap samen gespeeld.

Dit schooljaar hebben we al geleerd dat we goed naar elkaar luisteren en willen we ook goed met elkaar kunnen samenwerken!
We genieten van de gymlessen en vinden de beloningstijd met de groep het leukst.

We hopen op een gezellig en leerzaam schooljaar.

Groetjes van de kinderen en de juf uit groep Rood!