Laden...

Klachtenregeling

Een school is een omgeving waar mensen intensief met elkaar omgaan. Botsingen en meningsverschillen zijn dan ook niet bijzonder en worden vaak in onderling overleg bijgelegd. Een verschil van inzicht kan geen kwaad, als er maar over gesproken wordt met de mensen die direct bij het onderwerp betrokken zijn.

Het kan voorkomen dat u een vraag, opmerking of klacht heeft over bijvoorbeeld de organisatie van de school of de begeleiding van uw kind. Wij staan open voor uw klacht en hopen dat u contact zoekt met de school, zodat wij in gesprek komen. Komt u er niet met de betrokken personen uit, dan kunt u gebruik maken van de klachtenregeling.

Onze stichting, PPO De Link, heeft een klachtenregeling die u kunt lezen op de website van onze school (www.sbo-dedijk.nl) en van PPO De Link (www.ppodelink.nl). Als u een klacht heeft kunt u, afhankelijk van de aard van uw klacht, terecht bij de leerkracht van uw kind, de intern begeleider of de directeur van onze school. U kunt ook een gesprek aangaan met de interne contactpersoon. Bij ons op school is dat Mariëtte van Gisteren. U kunt ook uw klacht bespreken met de onafhankelijke vertrouwenspersonen en dat zijn Marijke van den Brink en Michelle Haagmans. Zij zijn beiden bereikbaar op 026-3556000.
De interne contactpersoon en de vertrouwenspersonen zijn er ook voor personeel en leerlingen.
Mocht u vragen hebben over de Klachtenregeling, dan kunt u terecht bij de interne contactpersoon.

Klik hier voor het inzien van de klachtenregeling.
Klik hier voor een artikel over de klachtenregeling.