Laden...

Aansprakelijkheid

Hoezeer wij ook ons best doen, er kan altijd een ongeluk(je) gebeuren. Wij moeten erop wijzen dat zo'n risico niet voor rekening van de school kan komen. De school kan alleen aansprakelijk worden gesteld als er sprake is van opzet of grote nalatigheid. U dient zelf een verzekering af te sluiten voor kleine ongelukjes aan bril, kleding e.d.

Geregeld nemen leerlingen speelgoed en elektronische apparaten mee naar school. Dit is ten alle tijden de verantwoordelijkheid van de leerlingen en de ouders. De school is dus nooit aansprakelijk bij schade.
De leerlingen leveren de elektronische apparaten in bij de leerkracht en aan het einde van de dag krijgen zij deze weer terug.

Met speelgoed als knikkers, beyblade en boards kunnen de leerlingen in de pauzes op het schoolplein spelen. In de klassen is er bij uitzondering een moment om met eigen speelgoed te spelen. Als u hier vragen over heeft, kunt u altijd contact opnemen met de leerkracht.