Laden...

Wij zijn een openbare school voor speciaal basisonderwijs.

Op onze school is plaats en respect voor iedereen, ongeacht achtergrond, levensovertuiging, taal of huidskleur. Een openbare school draagt bij aan de algemene ontwikkeling van leerlingen en schenkt aandacht aan levensbeschouwelijke en maatschappelijke waarden en normen. Daarbij is het leren kennen en respecteren van elkaars achtergronden belangrijk.

Onze eigen leerlingen gaven in oktober 2020 de school een cijfer van 8.1 in een tevredenheidsonderzoek. De kinderen gaan graag naar school.

SBO 'de Dijk' is sinds 1 augustus 2004 onderdeel van de Stichting Partners Primair Onderwijs de Link. In deze stichting zijn elf openbare scholen voor primair onderwijs ondergebracht vanuit de gemeenten Renkum, Wageningen en Rhenen.

Ga direct naar: