Laden...

Team

Naast de leerkrachten, die de spil in de zorg van de leerlingen zijn, beschikt SBO 'de Dijk' over een orthopedagoog, logopedisten, intern begeleider, facilitair medewerker en een directeur. Ook is er een nauwe samenwerking met een kinderfysiotherapeut.

Groep leerkracht                  werkdagen
Violet/ Paars (1/2) Juf Marina
  Juf Annemieke ma, di, wo.
  Juf Tessa wo, do, vr.

Oranje (3) Juf Annemieke ma. t/m vr.
Geel (4) Juf Virginia ma. t/m vr.
Blauw (5) Juf Christel ma, di.
  Juf Melissa wo, do, vr.
Rood (6) Juf Anouk ma, di, woe.
  Juf Marieke do, vr.
Groen (7) Juf Melissa ma, di.
  Meester Cees wo, do, vr.
Roze (8) Meester Cas ma t/m vr.

Directeur Juf Jolanda    ma t/m vr.
Administratief medewerkster            Juf Paulien di, do.

Onderwijsassistent onderbouw Juf Priscilla wo, vr.
Onderwijsassistent middenbouw Juf Aicha ma t/m vr.
Onderwijsassistent bovenbouw Meester Edwin ma, di, vr.
Intern Begeleider Juf Anke ma, wo, do
  Juf Lysette ma t/m do.
Orthopedagoog  Juf Hanne-Ruth ma, do.
Logopedist Juf Petra ma, di, do.
  Juf Carlie
OZA medewerkers Juf Christy
  Juf Mieke
Levensbeschouwing Juf Deborah ma.
Conciërge  Ben ma t/m vr.
  Sebastiaan ma, wo.

Op schoolniveau is een Ondersteuningsteam werkzaam, bestaande uit een jeugdarts, jeugdconsulent, steunpuntcoördinator, orthopedagoog, intern begeleider en directeur. Bij de start op SBO 'de Dijk' komt de schoolmaatschappelijk deskundige bij de ouder(s)/verzorger(s) op huisbezoek. Ook worden de nieuwe leerlingen in het Ondersteuningsteam besproken. Eventuele aandachtspunten worden meegenomen in de begeleiding van de leerlingen en met de leerlingbespreking. Daarnaast adviseert het Ondersteuningsteam bij complexe problematiek over te nemen stappen en eventuele handelingsplannen.
Jeugdarts Marjonne.
Jeugdconsulent Dilly.