Laden...

Team

Naast de leerkrachten, die de spil in de zorg van de leerlingen zijn, beschikt SBO 'de Dijk' over een orthopedagoog, logopedisten, intern begeleider, facilitair medewerker en een directeur. Ook is er een nauwe samenwerking met een kinderfysiotherapeut.
Onderbouw
Leerkrachten OB Paars: Marina Blondel (ma, di, wo) en Hanne-Ruth Brand (do, vr)
Leerkrachten OB Oranje/Geel: Annemieke van der Haven (ma, di, wo, do, vr)
Middenbouw
Leerkrachten MB Blauw: Melissa Kuin (ma, di, wo, do, vr)
Leerkrachten MB Rood:  Lidewij Lindeboom (ma, di, wo, do, vr)
Leerkrachten MB Mint: Sabine Meijnders (ma, di, wo, do, vr)

In de middenbouw werken ook jeugdzorgwerkers van Youké: Rianne van Westerneng en Wyke Reeder.
Bovenbouw
Leerkrachten BB Groen: Renske Hijmans Hollander (ma, di, wo) en Marieke Hassink (do, vr)
Leerkrachten BB Roze: Ilse Ploeg (di, wo, vr) en Saskia Buitenhuis (ma, do)

Onderwijsassistentes: Aïcha Azzouz (OBO/G ma, di, wo, do, vr) , Rowan Dorrepaal (OBP ma, di, wo, do, vr).

Logopedisten: Petra Braat (ma, di, do, vr), Carlie Duisterwinkel, Loubna Salhi
Orthopedagoog: Saskia Dirven (ma)
Intern Begeleider: Mariëtte van Gisteren (ma, di, do, vr), Lysette ten Bosch (ma,wo,vr)
Administratief medewerkster: Paulien Becker (di-mi, do-mi)
Conciërge: Ben Stinissen (ma, di, wo, do, vr) en Sebastian Razenberg (ma, wo)
Interim-Directeur: Saskia van Berkel (ma, di, wo, do)

Op schoolniveau is een Ondersteuningsteam werkzaam, bestaande uit een jeugdarts, jeugdconsulent, steunpuntcoördinator, orthopedagoog, intern begeleider en directeur. Bij de start op SBO 'de Dijk' komt de schoolmaatschappelijk deskundige bij de ouder(s)/verzorger(s) op huisbezoek. Ook worden de nieuwe leerlingen in het Ondersteuningsteam besproken. Eventuele aandachtspunten worden meegenomen in de begeleiding van de leerlingen en met de leerlingbespreking. Daarnaast adviseert het Ondersteuningsteam bij complexe problematiek over te nemen stappen en eventuele handelingsplannen.
Jeudarts: Carolijn Schuiling
Jeugdconsulent: Dilly Goesinnen