Laden...

Team

Naast de leerkrachten, die de spil in de zorg van de leerlingen zijn, beschikt SBO 'de Dijk' over een orthopedagoog, logopedisten, intern begeleider, facilitair medewerker en een directeur. Ook is er een nauwe samenwerking met een kinderfysiotherapeut.
Onderbouw
Leerkrachten OB Violet: Annemieke Bezemer (ma, di, wo) en Marieke Hassink (do, vr)
Leerkrachten OB Paars: Marina Blondel (ma, di, wo) en Tessa Sterk (do, vr)
Leerkrachten OB Oranje: Annemieke van der Haven (ma, di, wo, do) en Kees van der Sande (vr)
Leerkrachten OB Geel: Melissa Kuin (ma, di, wo, do, vr)
Middenbouw
Leerkrachten MB Blauw: Christel Peeters (ma, di) en Cees Joustra (wo, do, vr)
Leerkrachten MB Rood: Susan Otters en Willem Heemskerk (ma, di, do, vr) vacature (wo)

In de middenbouw werken ook jeugdzorgwerkers van Youké: Christy Verhoeks en Wyke Reeder.
Bovenbouw
Leerkrachten BB Groen: Sabine Meijnders (ma, di, wo, do, vr)
Leerkrachten BB Roze: Saskia Buitenhuis (ma, di, do, vr) en vacature (wo)

Onderwijsassistentes: Aïcha Azzouz , Rowan Dorrepaal en Edwin van Benten

Logopedisten: Petra Braat (ma, di, do, vr), Carlie Duisterwinkel
Orthopedagoog: Saskia Dirven (ma, do)
Intern Begeleider: Mariëtte van Gisteren (ma, di, do, vr), Lysette ten Bosch (ma,wo,vr)
Administratief medewerkster: Paulien Becker (di-mi, do-mi)
Conciërge: Ben Stinissen (ma, di, wo, do, vr) en Sebastian Razenberg (ma, wo)
Directeur: Jolanda Scheper (ma, di, do, vr)

Op schoolniveau is een Ondersteuningsteam werkzaam, bestaande uit een jeugdarts, jeugdconsulent, steunpuntcoördinator, orthopedagoog, intern begeleider en directeur. Bij de start op SBO 'de Dijk' komt de schoolmaatschappelijk deskundige bij de ouder(s)/verzorger(s) op huisbezoek. Ook worden de nieuwe leerlingen in het Ondersteuningsteam besproken. Eventuele aandachtspunten worden meegenomen in de begeleiding van de leerlingen en met de leerlingbespreking. Daarnaast adviseert het Ondersteuningsteam bij complexe problematiek over te nemen stappen en eventuele handelingsplannen.
Jeudarts: Carolijn Schuiling
Jeugdconsulent: Dilly Goesinnen